Administration Support Staff Health Academy Education Academy ELD English Mathematics Physical Education Social Sciences Science Career Transitions World Languages Special Education Visual/Performing Arts
Sports Performing Arts Health Academy
College and Career Advisor Forms Library Scholarships School Profile
Attendance Registrar PTSA County Connection Site Council International Baccalaureate
Meet your Counselors! Student Support and Resources Student Resources
Chromebook Sign up SSAS Survey

Schedules

Daily Bell Schedule

Period

 

Monday, Tuesday

Thursday, Friday

Wednesday

0

7:20 – 8:15

7:20 – 8:15

1

8:20 – 9:19

8:20 – 9:10

2

9:24 – 10:23

9:15 – 10:05

Brunch

10:23 – 10:38

10:05 – 10:20

3

10:43 – 11:42

10:25 – 11:15

4

11:47 – 12:46

11:20 – 12:10

Lunch

12:46 – 1:16

12:10 – 12:40

5

1:21 – 2:20

12:45 – 1:35

6

2:25 – 3:25

1:40 – 2:31

 

 

 

4th Period Rally Schedule 2016-2017

Welcome Back Rally: Friday, September 16

Homecoming Rally: Friday, October 21

Winter Rally: Friday, February 10

Goodbye Rally: Friday, May 19

 

 

 

Period

Time

1

8:20 – 9:07

2

9:12 – 9:59

3

10:04 – 10:51

BRUNCH

10:51 -11:06

4

11:11 – 11:58

ASSEMBLY PASSING

11:58 – 12:11

ASSEMBLY

12:11 – 1:11

LUNCH

1:11 – 1:41

5

1:46 – 2:33

6

2:38 – 3:25

 

PSAT Schedule Thursday, March 2, 2017

8:20-11:45   PSAT   11:45   Late Start
Testing                All Sophmores        NOT testing           Freshmen, Seniors & Juniors who did NOT register.    
8:20-8:30   Report to        
    Testing Room        
             
8:30-11:45   Testing                (3 hrs. 25 min.)        
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
11:55-12:25   Lunch (30 min.)   11:55-12:25   Lunch (30 min.)
             
12:25-12:30   Pass (5min.)   12:25-12:30   Pass (5min.)
             
12:30-12:55   1* (25 min.)   12:30-12:55   1* (25 min.)
             
12:55-1:00   Pass (5min.)   12:55-1:00   Pass (5min.)
             
1:00-1:25   2* (25 min.)   1:00-1:25   2* (25 min.)
             
1:25-1:30   Pass (5min.)   1:25-1:30   Pass (5min.)
             
1:30-1:55   3* (25 min.)   1:30-1:55   3* (25 min.)
             
1:55-2:00   Pass (5min.)   1:55-2:00   Pass (5min.)
             
2:00-2:25   4* (25 min.)   2:00-2:25   4* (25 min.)
             
2:25-2:30   Pass (5min.)   2:25-2:30   Pass (5min.)
             
2:30-2:55   5* (25 min.)   2:30-2:55   5* (25 min.)
             
2:55-3:00   Pass (5min.)   2:55-3:00   Pass (5min.)
             
3:00-3:25   6* (25 min.)   3:00-3:25   6* (25 min.)

Finals Schedule

FINALS 2016-2017

 

Semester One FINALS SCHEDULE

 

Class Time

Wednesday, January 18

Thursday,

 January 19

Friday,

 January 20

7:20 – 8:15 am

Period 0

Period 0

Period 0

8:20 – 10:20 am

Period 1

Period 3

Period 5

10:20 – 10:50 am

Lunch

Lunch

Lunch

10:55 – 12:55 pm

Period 2

Period 4

Period 6

 
 

 

Graduation is Monday, June 5, 7:00pm at the Concord Pavilion

 

 

Semester Two FINALS SCHEDULE

Class Time

Wednesday, June 7

Thursday, June 8

Friday, June 9

 Last Day of School

7:20 – 8:15 am

Period 0

Period 0

Period 0

8:20 – 10:20 am

Period 1

Period 3

Period 5

10:20 – 10:50 am

Lunch

Lunch

Lunch

10:55 – 12:55 pm

Period 2

Period 4

Period 6